Ďalšou novinkou sezóny špecializované puky. S podobnými získali Slováci olympijský bronz

TIPOS Slovenská hokejová liga vstúpila do svojej ďalšej sezóny s množstvom noviniek. Medzi tie patria takisto unikátne puky, ktoré boli vyrobené osobitne pre každého účastníka druhej najvyššej súťaže. Viac nám o podstatnej súčasti zápasov, bez ktorej by nemohlo byť vhodené ani jedno úvodné buly, povedal marketingový manažér Peter Petráš.

Tí, ktorí už v tomto súťažnom ročníku stihli zavítať na zimné štadióny, už vizuál pukov mohli vidieť. „Na jednej strane je vyobrazené logo klubu, sezóna a názov, že ide o oficiálny hrací puk. Z druhej je to zasa nové moderné logo súťaže,“ približuje novinku Peter Petráš.

Radosť musia mať najmä vášniví zberatelia hokejových predmetov, pre ktorých sa naskytá ďalšia príležitosť obohatiť svoju zbierku. „Na puky sa netešia len samotní fanúšikovia, ale aj hráči. O to viac sa oplatí prísť na štadión, pretože ak vyletí puk do hľadiska, bude to veľmi cenný artikel,“ smeje sa marketingový manažér.

Puky vyrábala česká spoločnosť GUFEX, ktorá dodávala svoje kvalitné puky aj na posledné Olympijské hry do Pekingu.

Celú výrobu mala pod palcom dlhoročná špecializovaná firma sídliaca u našich západných susedov, ktorá dokonca zanechala stopu pod piatimi kruhmi, čo svedčí o jej obrovskej kvalite. „Puky vyrábala česká spoločnosť GUFEX, ktorá dodávala svoje kvalitné puky aj na posledné Olympijské hry do Pekingu. Slovákom sa s nimi očividne hralo dobre, keďže získali bronz. Snáď aj hráči v TIPOS SHL budú nadmieru spokojní,“ s úsmevom hovorí Petráš.

„V spolupráci s klubmi sa znovu podarila skvelá vec, ktorá pomôže propagácii celej súťaže,“ teší sa. Pozitívnou správou je, že priaznivci druhej najvyššej súťaže nebudú musieť na puky iba netrpezlivo vyčkávať na tribúne. Stačí napríklad sledovať sociálne siete FacebookInstagram, kde príde jedinečná príležitosť vyhrať ich úplne zdarma. „Fanúšikovia sa určite môžu tešiť aj na súťaž o celú sadu pukov. Niektoré kluby zopár desiatok kusov určite predajú aj vo svojich fanshopoch,“ dopĺňa v závere.  

 


Fotogaléria