Do karantény aj Brezno, nedeľné kolo iba s dvoma zápasmi

TIPOS Slovenská hokejová liga má pred sebou 34. kolo, na ktorého programe bola pôvodne šestica duelov. K slovu sa však opäť dostal koronavírus, po Považskej Bystrici, Trnave a Žiari nad Hronom sú po novom v karanténe už aj hokejisti Brezna. V najbližšom kole sa tak odohrajú len dve stretnutia. Humenčania sa pokúsia zvíťaziť na ľade predposledných Levíc a pripísať si dôležité body do tabuľky. Náročný zápas čaká hráčov Modrých krídel, ktorí nastúpia proti druhému celku tabuľky zo Skalice.

Program 34. kola TIPOS SHL (nedeľa 16. január)

    vs        17:00   PRED ZÁPASOM   

Hráči Humenného ukončili rok 2021 troma porážkami v rade a pripravili sa tak o množstvo dôležitých bodov. Do toho nového však vstúpili víťazne, keď sa im podarilo poraziť Topoľčany a následne aj posledný celok tabuľky z Brezna. V najbližšom stretnutí si zmerajú sily s Levičanmi, ktorí v novom roku stihli odohrať už päticu duelov, avšak víťazne odchádzali len dvakrát. Tieto tímy spolu odohrali dovedna sedem vzájomných súbojov, no zaujímavosťou je, že až v šiestich prípadoch sa z výhry radoval celok, ktorý hral v domácom prostredí. Potvrdí sa táto štatistika aj v ďalšom vzájomnom meraní síl?

Lídri produktivity: Jozef Mihalík (29) – Dominik Šimčák (29)

Brankári: Juraj Beržinec (92,18 %) – Eugen Rabčan (92,83 %)

Vzájomné zápasy: Levice – Humenné 1:4, 5:4, 1:2


    vs        17:00   PRED ZÁPASOM   

Mimoriadne pútavým stretnutím bude aj súboj medzi Skalicou a Modrými krídlami. „Záhoráci“ už od počiatku sezóny zaznamenávajú výborné výsledky, ktoré im aktuálne zabezpečujú druhú priečku v ligovej tabuľke. Skvelú formu potvrdili aj v poslednej šestici súbojov, keď ako porazení odchádzali len raz. Oveľa horšiu bilanciu majú Bratislavčania, ktorí v posledných šiestich zápasoch získali len šesť bodov. Na náročný duel proti Skaličanom sa však naladili víťazne, keď v poslednom stretnutí zvíťazili na ľade Levíc pomerom 3:2. Dokážu však poraziť aj silné mužstvo Skalice a pripísať si tak druhú výhru v rade?

Lídri produktivity: Daniel Štumpf (59) – Dušan Klučiar (32)

Brankári: Dávid Borák (92,63 %) – Ádam Beke (91,71 %)

Vzájomné zápasy: Skalica – Modré krídla 6:5 pp, 5:2, 3:4 pp



Súvisiace články