HIGHLIGHT: Dubnica - Topoľčany 2:4 (8. kolo)

Pred zápasom nebol jasný fovorit, pretože oba tímy v tohtoročnej sezóne  ukazujú svoju dobrú formu a majú zhodný počet bodov. Topoľčany sa predsa len udržali na víťaznej vlne a potvrdili svoju prevahu nad Dubnicou. 


HK Dubnica nad Váhom – HC Topoľčany 2:4 (0:0, 1:3 1:1)

Góly: 35. Macek (Jarábek), 58. Kokavec (Lantoš) – 22. Hruška (Koleno), 28. Kluka (Tábi, Laššo), 36. Laššo (Kluka, Hruška), 42. Kluka (Tábi). Strely: 55:25. Vylúčenia: 3:8 na 2 min. Presilovky: 1:0. Oslabenia: 0:1. Rozhodovali: Bachúrik – Makúch, J. Konc ml.. Diváci: 443.

Dubnica nad Váhom: Pajpach – Brňák, Jarábek, Rehák, Serkin, Hlaváček, Hohl, Vladimirov, Kozachuk – Kristín, Lantoš, Macek – Kokavec, Ďuriš, Krajči – Kútny, Jakubík, Kanaet – Medek, Vakhrameev, Mrava.

Topoľčany: Halo – Ďurčo, Král, Hruška, Bystričan, Hrudík, Duran, A. Gergel – Tábi, Laššo, Kluka – Bečka, Tomčák, Podstavek – Šťastný, Uhnák, Pekarčík – D. Gergel, Klenko, Dvonč.

Súhrn zaslal klub HC Topoľčany
Pred zápasom nebol jasný fovorit, pretože oba tímy v tohtoročnej sezóne  ukazujú svoju dobrú formu a majú zhodný počet bodov. Topoľčany sa predsa len udržali na víťaznej vlne a potvrdili dnes svoju prevahu nad Dubnicou. 

Skóre zápasu sa otvorilo až v druhej tretine a zásluhu na ňom berie Klenko, ktorému robil doprovod Hruška. Domáci sa nestačili spamätať a v 28. minúte upevnil naše vedenie Kluka za asistencie Tábiho a Lašša. Stav hry sa mení na 0:2. Domáci tím sa nechce zmieriť s osudom a aktívna hra sa im vyplatila. V 55. minúte Macek znižuje skóre na 1:2. Dubnica nemala veľa času na radosť, pretože príležitosť zúžitkuje Laššo a o necelé dve minúty opäť navyšuje gólový rozdiel na 1:3.

Posledné dejstvo gólovo otvára opäť Kluka, ktorý využíva prihrávku Tábiho a prestrelí gólmana domácich. Stav hry sa v 52. minúte mení na 1:4. Napriek veľkému gólovému rozdielu je stále hra v plnom prúde. Domáci sa snažia popraviť svoje renomé. Dve minúty pred koncom zápasu Dubnica predsa len háji svoju česť a Kokavec znižuje na definitívnych 2:4. Hrdinom zápasu bol brankár hostí Halo. 


Fotogaléria