Hlasuj a vyber otváracie formácie Zápasu hviezd

V diváckom hlasovaní, ktoré potrvá od 24. decembra do 4. januára, môžete rozhodnúť o otváracej formácii každého z troch tímov: Hviezdy ligy, Nádeje ligy a Majster ligy. 

HLASUJ ZA SVOJICH FAVORITOV V TROCH TÍMOCH

Súbežne bude prebiehať hlasovanie v troch tímoch. Do tímu Hviezdy ligy fanúšikovia vyberú štyroch hráčov s najvyšším počtom hlasov bez ohľadu na ich hokejový post a klubovú príslušnosť. Mužstvo Majstra ligy budú tvoriť domáci michalovskí hráči, štyria s najvyšším počtom hlasov bez ohľadu na ich hokejový post sa dostanú do otváracej formácie. Do tímu Nádeje ligy sa z hlasovania dostanú do otváracej formácie štyria hráči zo štyroch rôznych klubov, keďže celok z hráčov do 23 rokov bude tvoriť jeden hráč každého prvoligového klubu. 

Dokopy tak fanúšikovia rozhodnú až o dvanástich hokejistoch, ktorých s určitosťou uvidia v špeciálnom exhibičnom zápase. Následne nomináciu hráčov a brankárov na Zápas hviezd doplnia manažéri a tréneri prvoligových klubov. Každé mužstvo bude mať k dispozícii 12 korčuliarov a 1 brankára. Brankári budú nominovaní na základe aktuálnych štatistík.


Fotogaléria