Lopušan našťastie „iba“ s dochrámaným nosom. Kylnar sa mu ospravedlnil (VIDEO)

Plynula 29. minúta stredajšieho zápasu Žiliny proti Breznu, keď jeden z hráčov hostí zozadu nabral domáceho útočníka Šimona Lopušana a narazil ho na mantinel. Okamžite sa strhla mela, atakovaný hráč však zostával ležať mimo hlúčika hokejistov. Po chvíli napokon v sprievode lekára zamieril do útrob štadióna so zakrvavenou tvárou. 

Hráč Brezna Jakub Kylnar po treste za vrazenie na mantinel v tomto stretnutí predčasne dohral, dve minúty za hrubosť inkasoval Samuel Rehák, ktorý sa pästnou výmenou postavil za svojho spoluhráča.

 

 

Ešte v ten večer previnilec kontaktoval instagramový profil Vlci Žilina. Keďže Jakub Kylnar pochádza z českého Krnova, jeho správu uvádzame autenticky v jeho rodnom jazyku.

„Dobrý den, tímto bych se chtěl omluvit hráči, kterého jsem ošklivě dohrál, opravdu jsem nechtěl zpusobiť to, co jsem udělal... Ano, byl to faul, ale chtěl jsem pouze plnit co nám určuje trenér... Bohužel nevím a neznám jméno hráče, kterého jsem dohrál, ale byl bych rád, kdyby jste mu tohle alespoň ukázali.  Ještě jednou se omlouvám a ať je co nejdříve fit a zdráv a vrátí se co nejrychleji... Děkuji, Kylnar Jakub“ 

Žilinský klub ospravedlnenie, samozrejme, sprostredkoval svojmu zranenému hokejistovi, Šimon Lopušan napokon vyviazol „iba“ s dochrámaným nosom a ospravedlnenie od svojho protivníka prijal. 

„Absolvoval som vyšetrenia, ktoré naštastie dopadli dobre, nič nemám zlomené. Väčšinu nárazu si odniesol môj nos. Týmto videom by som chcel zareagovať aj na správu od Jakuba Kylnara, jeho ospravedlnenie prijmam a cením si ho.