Modré krídla po vyše roku zdolali Martin

Modré krídla Slovan – HK VITAR Martin 6:4 (2:1, 2:2, 2:1)

Góly: 3. Klučiar (Preisinger, Petriska), 20. Preisinger (Kukumberg, Petriska), 22. Dej (Fetkovič, Hauser), 30. Fetkovič (Lipiansky, Škultéty), 41. Fetkovič (Ožvald, Myšiak), 60. Demo (Žabka, Petriska) – 12. Poliaček (Paulíny), 26. Toma (Poliaček, R. Vaňo), 38. Paulíny (Charvát, Tyczynski), 46. Toma (Petran, R. Vaňo). Rozhodovali: Krajčík, Lesay – Kováčik, Rehák; strely: 27:44; vylúčení: 4:4; presilovky: 2:2; oslabenia: 0:0.

Slovan: Hlavaj – Demo, Žabka, Myšiak, Hauser, Mrva, Bohunický, Škultéty, Lopuchovský – Kukumberg, Preisinger, Petriska – Fetkovič, Lipiansky, Dej – Múčka, Bezák, Ožvald – Klučiar, Petráš, Matoušek

Martin: Rychlík (30. Glosár) – Dvořák, Charvát, Krempaský, Nemec, Semaňák, Petran, Lavička, Belica – Poliaček, Tyczynski, Paulíny – R. Vaňo, Dírer, Tiainen – Ďurina, Toma, Juščák – Stanček, D. Vaňo, Siakeľ

Report zaslal klub Modré krídla Slovan:

Modré krídla odštartovali zápas vo vysokom tempe. Už v 3. minúte po vylúčení hostí za príliš veľa hráčov na ľade sa po peknej presilovkovej kombinácii presadil najlepší strelec domácich Dušan Klučiar. V polovici prvej tretiny domáci chybovali v obrannom pásme a po spätnej prihrávke Paulínyho prekonal domáceho brakára Poliaček. Krídlam sa ešte v prvej tretine podarilo opäť prekloniť misku váh na svoju stranu po peknom góle Miroslava Preisingera.

Aj druhú tretinu lepšie odštartovali domáci, keď sa už v prvej minúte tretiny po prihrávke Fetkoviča presadil František Dej. Už o pár minút po vylúčení domáceho Fetkoviča využili hostia z Martina presilovú hru. Strelcom gólu bol center tretieho útoku Martina Lukáš Toma. V polovicu zápasu odčinil svoje predchádzajúce vylúčenie gólom domáci útočník Fetkovič. V 38. minúte po kombinácii v útočnom pásme znížil Paulíny na rozdiel jediného gólu. Do kabín sa tak išlo ya stavu 4:3 pre Modré krídla.

Do tretej tretiny nastúpili domáci s cieľom uržať si tesné vedenie. V prvej minúte tretiny putoval na trestnú lavicu martinský útočník Paulíny a Ľubomír Fetkovič svojim druhým gólom v zápase zvýšil na rozdiel dvoch gólov. O pár minút fauloval pre zmenu domáci obranca Bohunický a Lukáš Toma svojim druhým presilovkovým gólom v zápase opäť znížil na rozdiel jedného gólu. Minútu pred koncom uzavrel skóre na 6:4 domáci obranca Daniel Demo. Modré krídla tak po roku opäť dokázali zdolať tím HK VITAR Martin.


Prehľad zápasu

6
Góly Góly
4
27 (22,22 %)
Strely Strely
44 (9,09 %)
40 (90,91 %)
Zákroky Zákroky
22 (81,48 %)
2/4 (50,00 %)
Presilové hry Presilové hry
2/3 (66,67 %)
1/3 (33,33 %)
Oslabenia Oslabenia
2/4 (50,00 %)
0/0 (0,00 %)
Vhadzovania Vhadzovania
0/0 (0,00 %)
Kompletný prehľad zápasu