Strieborná prilba s rekordným počtom hlasov a prvým víťazom z Michaloviec

Hlasovanie o novembrovú striebornú prilbu zlomilo všetky doterajšie rekordy v ankete, ktorá prináša fanúšikom už štvrtý rok napínavé internetové súboje o najlepšieho hráča mesiaca St. Nicolaus 1. Hokejovej ligy. Do hlasovania sa počas desiatich dní zapojilo premiérovo vyše štyritisíc hokejových priaznivcov, ktorí odovzdali historicky prvému víťazovi z Michaloviec - Lukášovi Hamráčkovi, rekordných 1783 hlasov.

Na Zemplíne uvidia diváci striebornú prilbu prvýkrát, no jej víťaz Lukáš Hamráček obhájil ocenenie po dvoch rokoch. Predtým ho totiž vyhral ako hráč Spišskej Novej Vsi. V napínavom internetovom súboji dokázal zdolať Martina Kalináča z Topoľčian len o 96 hlasov. S veľkým odstupom skončil tretí František Poliaček z Martina, bratislavský útočník Kroni Musliu a obranca Považskej Bystrice Dominik Trška.

Lukáš Hamráček strelil minulý mesiac osem gólov, na rovnaký počet prihral a stal sa druhým najproduktívnejším hráčom novembra. Bez bodu odišiel z ľadu len raz, a to aj napriek tomu, že väčšinu času odohral vo štvrtom útoku. Jeho góly boli kľúčove najmä pri víťazstvách nad Skalicou a Prešovom.

Do novembrového hlasovania sa zapojilo 4052 hokejových priaznivcov. ĎAKUJEME!

1. Lukáš Hamráček (HK Dukla Ingema Michalovce) 1783 hlasov
2. Martin Kalináč 
(HC Topoľčany) 1689 hlasov
3. František Poliaček 
(HK Martin) 399 hlasov
4. Kroni Musliu 
(HC Osmos Bratislava) 135 hlasov
5. Dominik Trška 
(HK 95 Považská Bystrica) 46 hlasov