TIPOS Slovenská hokejová liga

3:1
(1:0, 1:0, 1:1)
66. kolo, Číslo zápasu 786 (Základná časť) ZŠ Levice 310 divákov
JOJ ŠPORT

Projekt SR 18: Jeden gól nestačil na víťazstvo, Levice doma nezaváhali

LEVICE (SZĽH) – Tím projektu centralizovanej prípravy reprezentácie do 18 rokov nebodoval v utorňajšom vloženom zápase TIPOS SHL, keď podľahol domácim Leviciam 1:3. Zverenci trénera Tibora Tartaľa odohrajú ďalší duel v druhej najvyššej seniorskej súťaži vo štvrtok. V netradičnom dopoludňajšom termíne o 11.00 h nastúpia proti hokejistom Martina.

V prvej tretine mali viac z hry Levičiania, ktorí využili streleckú prevahu na otvorenie skóre. Juraj Pekarčík v 13. minúte našiel pred bránkou osamoteného Lukasa Pohla a ten zblízka namieril presne. Slovenskí reprezentanti mohli vyrovnať v úvode druhého dejstva. Dvojnásobné vylúčenie Michala Súľovského a štvorminútovú presilovku však nevyužili a krátko po jej skončení inkasovali. Chybu mladíkov v rozohrávke za vlastnou bránkou potrestal Marek Šramaty. Osemnástka skórovala až v 48. minúte. Vydarenú individuálnu akciu Patrika Masnicu zakončil František Ridzoň, ktorý dorazil puk do odkrytej siete. Hostia sa v závere snažili o vyrovnanie, ale tretíkrát inkasovali. V neprehľadnej situácii pred Damianom Slávikom si zrazili puk nešťastne do bránky a poisťujúci gól putoval opäť na konto Šramatyho.  

TIPOS SHL

HK Levice – JOJ ŠPORT Slovensko 18 3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
Góly:
13. Pohl (Pekarčík, Špendel), 29. Šramaty (Suľovský, Pohl), 58. Šramaty (Vorona) – 48. Ridzoň (Masnica, Párička).
Vylúčení: 5:3 na 2 min, presilovky a oslabenia: 0:0, strely na bránku: 41:26, rozhodovali: Vido, Mĺkvy – Bezák, Kollár, 310 divákov.

Slovensko 18: Slávik – Královič, Pišoja, Sakmár, Beluško, Šlank, S. Kupec, Ďurina, Petras – Ridzoň, Párička, Masnica – Maruna, Jobek, Liščinský – T. Varga, S. Gron ml., Rohaľ – Feranec, Sobotka, M. Liška. Tréner T. Tartaľ.

Fotogaleria