Dvadsiatka s druhou výhrou v sezóne, v Piešťanoch zdolala Spišiakov

V nedeľu podvečer sa hral v Piešťanoch jediný prvoligový zápas, keď si Spišiaci so slovenskou reprezentáciou do 20 rokov vymenili domáce prostredie. V Spišskej Novej Vsi dostal prednosť tipsportligový zápas Liptovského Mikuláša s Trenčínom. Mladíci piešťanské prostredie napokon dokonale využili a zaznamenali len svoju druhú výhru v tejto sezóne v rámci St. Nicolaus 1. Hokejovej ligy, keď dokázali zdolať už Prešov a teraz aj Spišskú Novú Ves. Spišiaci tak neodčinili piatkové domáce zaváhanie s Prešovom.

HK Orange 20 - HK Spišská Nová Ves 3:0 (1:0, 1:0, 1:0)

Góly: 13. Kollár (Köver, Giertl), 34. Nahálka (Golian), 59. Kollár (Giertl, Štefanka). Strely: 30:28. Vylúčenia: 5:8 na 2 min. Presilovky: 1:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Valko, Novák – Crman, Jedlička. Diváci: 74.

HK Orange 20: Ovečka – Nahálka, Štefanka, Švec, Golian, Boldižár, Lavička, Brincko, Romaňák – Köver, Kollár, Giertl – Fafrák, Urbánek, Zahradník – Juščák, Čenka, Havrila – Slávik, Svitana, Lunter. 

Spišská Nová Ves: Surák – Krmenčík, Zekucia, Osuský, Kyčák, Cvengroš, Hvizdoš – Olejník, Nagy, Vartovník – Zwick, Macko, Ondov – Štrauch, Kundrik, Findura – Halász, Pastucha, Raáb.